A Snippet into Billie’s Mind – bury a friendA Snippet into Billie’s Mind is an audio visual journey into the thoughts of Billie Eilish, exploring the inspiration behind songs from WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Produced in collaboration with YouTube Music, this series peers into Billie and Finn’s deeply personal process.

Episode One reveals the story behind “bury a friend.”

source

20 thoughts on “A Snippet into Billie’s Mind – bury a friend

  1. ‏طاح من عيني من المحجر تصور يا قبل شهرين خسرت اكثر من اللي كنت متصور إني مع المقفين اخو أشيل من الهموم اللي كلمتني لين أحسن الهموم إن شاء الله أبي-لكن الليالي ايام يا ربي وأنا حي لا داعي وفوقها ضحكة الخصام جروح القلب هلا بسولف على الذكرى وبعيش بالأحلام ولا في طريقة ثانية العوض قدام على الله تكسرني حبيبي ما عليك من الزعل ولا تقول الزمن نساني متراك احبك احبك احبك لا ضحكت مع إني عارف الباقي عسى الله لا يبيح خلاص هذي لك

  2. ‏إني قلت لك قصيدة حلوة وهي كانت حلوة استنى واحد أنت حلوة السعيد مسكر بس قولي لهم عليك أسأل عليه أنت أنت أقول عنه شي تمام❤❤❤

  3. ‏في غزة موزة نحنا صامدون صابرون غير الله واهل الأرض قد جمعوا له لكنهم نحو السماء والله ينصرهم به شهما سميره أميرة يصحى ويرجع وبعدها ولا عنه راضي عن مدى سلم المجد الرفيع يا غزة الأمجاد لم يعرف التاريخ منهم

  4. ‏أنت معي ولا ضدي قولي لي الحين أوكيه تمام الذكية على حالك يا ابني والله شفت اضافة منك إني ما إني شفت شفت منك بس إنك ذكية وإنك يعني إني جالسه معك معكم أم وفي انجال انام على أمي وأمك كلهم بس أنت كويس بس لسا عم الأسامي ما فيكي ممكن بعدين أنت أنت معي ولا لا ولا لا

  5. ‏شو أقول له قام بما إنني أقدر أقدر أن يصيب عشان كده عشان كده ما كان ما كان ما عليك تجاه يمي يعني أنت اصغر وحده جبتها منه أنت منه الصين ‏عند امها عند امها حتى يبدأ مع السلامة

  6. 🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤮🤢🤢🤮🤢🤮🤮🤢🤮🤮🤢🤮🤮🤮🤢🤮🤮🤮🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  7. Remember when she said ''don't post everything you think to the internet. Don't do it to yourself '' I wonder what she meant… Why would that hurt you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *